Velkommen til GA Toys hjemmeside
Hurtigbestilling

Som en del af en globaliseret verden forholder GA Toys A/S sig aktivt til en skarp CSR profil. Vi tilslutter os det internationale CSR initiativ, FN Global Compact, som dækker de fire hovedgrupper: menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

CSR er for GA Toys A/S ikke bare ord. Vi har en løbende dialog med vores leverandører i Østen om arbejdsforhold, miljø hensyn og ikke mindst brugen af børnearbejde, som vi på alle måder tager dyb afstand fra. Alle vores varer er testede og har en EN71 rapport, korrekt aldersmærkning, CE mærket m.m. Heldigvis er langt de fleste fabrikker i Kina nu ICTI certificeret, hvilket er helt i tråd med de krav og ønsker som GA Toys A/S har.

Vi har et ansvar for at agere socialt ansvarligt i alle vores handlinger, og vi ønsker og arbejder hver dag på, at dette ansvar fortsat inkorporeres i vores DNA. Vi arbejder med CSR i både de store spørgsmål, men også i de små spørgsmål, som f.eks. vores overgang til udelukkende at bruge LED pærer i hele virksomheden. Det er en målsætning for os, at vi vil bidrage til et bedre miljø ved at spare på energien og de ressourcer vi bruger i vores daglige drift.